Instagram

2013-03-31 12:35:00 Instagram
» Kommentarer(0) «


Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram?

Där hittar ni bilder på både mig och Angelina! Gå in och följ!!  :)


Glad Påsk!

2013-03-31 12:29:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Glad påsk allihopa!

Jag har inte gjort inlägg på några dagar med det är bara för att jag inte haft något att skriva om haha. Jag har varit hos henrik och hemma, inte så märkvärdigt eftersom vi inte gör speciellt mycket intressant haha :)

Här kommer några charmiga påsk bilder på Angelina!


Utan Angelina...

2013-03-25 12:56:05 Mina underbara vänner
» Kommentarer(0) «


I lördags lämnade jag Angelina hemma för att åka iväg och fira Angelinas fasters pojkvän Simons födelsedag. Han fyllde 18 så vi åkte in till Angelinas farmor för att fira!
Kändes as konstigt att vara utan henne:(
Det var jättetrevligt att träffa Henriks släktingar och vi satt där ända till 21.00 innan vi åkte vidare hem till Henriks syster för att partaja lite och fira Simons dag. Självklart så saknade jag Angelina jättemycket speciellt dagen efter och frågade mamma "hur går det?" flera gånger haha :)
När jag kom hem på kvällen dagen efter Simons födelsedag så hade Angelina redan somnat för natten så hon såg mig först i morse :)

Tack för en trevlig kväll allihopa och det måste vi göra om tycker jag!! :*


Erbjudande på posten

2013-03-19 20:05:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag fick jag hem ytterligare ett paket med böcker, kuponger och välling ifrån Semper.

Älskar att få paket :)

 

 

 

 


Ute på promenad

2013-03-19 18:30:37 Angelina
» Kommentarer(0) «


Här är bilder ifrån när jag och mamma var ute och gick i fredags :)

Detta köpte jag!

2013-03-19 18:15:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Dagen idag var skit skoj!
Min syster cecilia och hennes kompis kom och hämtade upp mig och Angelina klockan 12.00 och vi åkte till lager 157 i gällstad och shoppade. Trodde inte jag skulle hitta någonting men hittade massa kläder. Vi åt, shoppade, fikade och åter shoppade och Angelina var jättesnäll och gullig hela tiden. Det blåste jättekallt och snöade så man frös ihjäl men det var det värt heh. Jag och Angelina var tillbaka hemma runt 17.00. När vi la oss i soffan så slocknade Angelina dierkt :)
 
Här kommer bilder på vad jag köpte!
Jättesöta svea kläder till Angelina och 3 linnen till mej :)
Dock handlade jag för 1000 kronor men det får det väl vara värt när vissa är märkes kläder haha <3


 

Lager 157 med systern

2013-03-19 08:37:33 Angelina
» Kommentarer(0) «


Hello!
Jag och angelina sov hos pappa Henke från söndag - måndag, det var lika mysigt som vanligt :)
Nu sitter vi här hemma och tittar på bästa programmet på morgonen, vakna med nrj. Det går inte att missa alltså det gör hela dagen så mycket bättre haha!
Idag kommer min syster + hennes kompis och hämtar upp mig och Angelina för att åka en sväng till lager 157 i Gällstad. Tycker faktiskt inte att man hittar någonting på det stället men det ska bli jättekul att hitta på något med sin älskade syster och Angelina får träffa sin moster lite :)

Här är en bild från hemma hos Henke :*


Detta köpte jag!

2013-03-16 16:29:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Dessa grejer köpte jag :)
Jag köpte bhn som jag länkade igår, skit snygg ifrån Gina!
till Angelina köpte jag en jättefin vår jacka från cubus och en till djurdräckt som är en leopard (har redan en ko dräckt) från H&M som är super söt!
Och så fick Angelina några badankor haha :)


Shoppat i Borås

2013-03-16 15:46:32 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag har jag, mamma och pappa shoppat med Angelina i Borås :)
Det gick jättebra och för första gången satt Angelina upp i vagnen hela tiden och kunde titta runt på allt och alla och hon tyckte med var jätteroligt. Angelina har också varit på jättebra humör hela dagen. Hon har suttit snällt med oss på donken och lekt med sina leksaker så snällt och fint haha. Sen i det sista somnade hon men vaknade igen när vi flyttade över henne ifrån vagnen till bilen och sitter nu och leker med en liten påse och små skrattar åt mina miner haha :)
Bilder på vad vi köpte kommer upp snart. Här är lite bilder ifrån idag! :)


Ginatricot.se

2013-03-15 20:11:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Asso man ska inte gå in på deras hemsida för man blir ju bara helt besatt och kär i deras kläder!!! :)
Måste åka in till Gina tricots affär så jag får tag i dessa snyggingar!
 
 
 

Mitt och Angelinas rum

2013-03-15 13:10:00 Angelina
» Kommentarer(1) «


Nu har jag sorterat bort mina gamla kläder, fixat garderoben, dammsugit, bytt i sängen och aah, helt enkelt städat hela mitt rum!
Jag tänkte att ni kanske vill se hur mitt och Angelinas rum ser ut så nu har jag tagit några bilder på mitt rum för att visa er hur det ser ut och hur vi har det :)
 
Vad tycker ni? 
 
Här är den vänstra delen av mitt rum.
Här sover jag också Angelina som små änglar :)
 
 
Här har jag ställt upp alla dop presenter och dop kort.
Dessa fina gåvor måste ju ha en speciell plats :)
 
 
Här är alla mina fina priser ifrån min häst White Diamond.
Underbara minnen!
 
Såhär ser det ut när man kommer in i mitt rum.
Tavlor på mig och hästen + Pokalen, blommorna ifrån dopet och
min mormors gamla tavla som jag tycker är så underbart fin!
 
Såhär ser den högra halvan av mitt rum ut :)
 
Här är Angelinas jättefina säng som är helt oanvänd haha.
Min nalle(två år gammal present från Henrik) och Angelinas
hund(första julklappen från pappa Henrik) sitter och vaktar Angelinas
säng sålänge :)
 
 

Min stadiga lilla buse!

2013-03-13 20:38:12 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag satte jag Angelina upp i hennes vagn för att kolla om hon kunde sitta upp själv och det gick jättebra. Jag blev väldigt förvånad att hon är så stadig och duktig min lilla buse men jag var endå tvungen att ha fall skydd haha för ibland så tippade hon haha! :)
Dagen idag har varit seg. Jag och Angelina har varit hemma hela dagen och det är var så sjukt tråkigt! Så vi åkte till pappa Henrik runt sju och nu sitter vi här framför tvn och Angelina har precis somnat för natten! Det är så mycket roligare att vakna upp och ha sällskap utan Angelinas gammelfarmor haha :)

Puss på er! :*


Angelina sitter utan stöd :)

2013-03-13 19:37:11 videor
» Kommentarer(0) «


5 månader, sitter utan stöd :)


Ja vi förstår precis....

2013-03-13 07:23:16 videor
» Kommentarer(0) «


Angelina pratar❤


Hälsat på Michelle

2013-03-12 20:22:43 Mina underbara vänner
» Kommentarer(1) «


Nu har vi varit hos pappa Henrik i två dagar. Vi hade jätte trevligt och mysigt. Angelina har varit väldigt gnällig hela tiden och vilat väldigt mycket men det har endå varit roligt :)
Runt fyra idag åkte jag och Angelina hem till min kära vän, Michelle. Angelina var glad i början men blev sedan övertrött och väldigt ledsen och skrikig :(
Men efter att michelles mamma tog med Angelina ner till deras vardags um och lekte lite så somnade hon och sov då hela kvällen Och då myste jag och Michelle med film och frukter doppade i smält choklad. Super gott!
Tack för en underbar kväll! :)


Hem ljuva hem

2013-03-10 19:47:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen men innan vi åkte hem så hälsade vi på min kusins hästar. Det var roligt men det blåste så sjukt kallt! Angelina behöver bara bli lite äldre sedan kan Angelina för första gången sitta på en häst, och hade tänkt att hon kunde rida Emmas lilla mini ponny Jullan. Fast jag måste ju hålla i Angelina såklart haha kommer nog aldrig våga släppa iväg henne på en häst även fast jag själv vet hur kul det är haha :)

Nu är vi hemma hos Angelinas pappa och vi ska sova över här! Angelina har redan somnat för natten så nu är det bara att roa sig själv.. Hehe
Angelinas faster kom aldrig i fredags men förhoppningsvis kommer hon ikväll så att Angelina träffar henne imorgon när vi går upp. Men Angelinas farfar är ju här och hälsar på så då finns det alltid någon att leka med :)
På tisdag har vi nog planer på att hälsa på min och Angelinas bästa, Michelle. Det ska blir roligt :)


Kvällen hos Emma

2013-03-10 09:11:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Igår kom vi hem till min kusin Emma strax innan sex på eftermiddagen. Angelina blev lite rädd för alla hundar som skällde och alla röster i början men efter att hon hälsat på alla så lugnande hon ner sig lite :)
På kvällen blev angelina lite gnällig, ledsen och hade fortfarande lite feber. men tillslut kom hon till ro och somnade i vagnen :)
Då åt vi god mat, massor med godis, sällskapsspel, melodifestivalen och never say never med Justin bieber vid läggdags! Underbart!
Jag fick också Emmas Justin bieber skal, hihi hur snyggt som hellst! :*

Puss !


Nya designen

2013-03-09 16:46:54 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu har jag äntligen fått min tråkiga blogg design omgjord till en riktigt fin! Jag betalade endast 250 kronor för denna underbara design och jag är mer än superglad!
Och jag är också mycket glad över att det gick att lita på Linnea! Att hon engagerade sig och tog sig tid för mig ifrån sin egen vardag med barn mm!
Mycket tacksam!

Följ och/eller beställ design hos http://linneaamandawikman.blogg.se

Vad tycker ni om mina blogg design?
Kommentera vad ni tycker! :)


Ursäkta röran!

2013-03-09 14:31:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu bygger vi om :)
 
/Linnéa & Sandra

Planerna för dagen

2013-03-09 09:18:05 Angelina
» Kommentarer(0) «


Godmorgon allihopa!
Inatt sov både jag och Angelina som två stockar, Superskönt! Angelina sover fortfarande jämte mig. Vill inte lämna ifrån mig henne så att hon ligger i sin egen säng men snart så måste hon ju det annars blir det nog besvär sen... Men det är det mysigaste som finns när hon ligger jämte mig och vi båda snarkar ikapp haha :)
 
Idag ska Angelina sova borta för första gången i sitt liv. Det ska bli spännande, jag tror att det kommer gå bra eftersom hon kan somna nästan vart som hellst när som hellst min lilla prinsessa!
Men som sagt vi ska i eftermiddag åka till min kusin Emma och fira hennes födelsedag. 1 timmas bilfärd sedan blir det altagligen att äta god mat, se melodifestivalen, knarka godis och mysa med hela släkten. Det ska bli roligt att få träffa min kusin, mina mostrar och min älskade syster! :)
 
Bilder från ikväll kommer upp sen! 
Puss

Erbjudande på posten

2013-03-08 22:03:13 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag fick jag hem ett stort och tjockt paket med posten och jag bara älskar att få grejer med posten och jag öppnar paketen som om det vore min födelsedag haha :)
Idag fick jag dessa grejer utan "Nestle" barnmat. Välling, gröt, kuponger och en tjock bok om barnmat. Så nu är det bara att sätta igång att läsa och lära sig alla rutiner, regler och behov :)
Tur att jag varit så snål med föräldrapenningen och försökt spara Angelinas pengar för detta med gröt och mat varje dag verkar super dyrt...


Fy vilken natt...

2013-03-08 14:22:32 Angelina
» Kommentarer(1) «


Jag trodde inte vaccinationen skulle påverka Angelina så mycket efter som den inte gjorde det så mycket förra gången men igår eftermiddag blev lilla busan gnällig och man märkte på henne att hon hade ont i benen :(
Men vi gick och la oss runt 21.00 som vi brukar när båda Angelina och mamma är dötrötta haha. Angelina hade 40 graders feber men vi var ju endå tvungna att sova så vi gick och la oss men precis när vi la oss började Angelina kräkas ut över hela min säng och det strutade åt alla håll och kanter! Ush ni skulle bara veta hur det känns när en hjälplös liten bebis kräks och skriker för att hon inte förstår vad som händer :(
Tur att det bara är välling som kommer ut hade aldrig klarat av det där om det var riktig spya, fy fan haha. Då var det bara upp igen och byta sängkläder mm och efter det somnade vi men ungefär klockan 00:30 vaknade hon och skrek, skrek och åter skrek och vi gav henne alvedon men det tog lååååång tid innan det började verka och hon var varm och ledsen hela tiden :(
Klockan 03:30 somnade Angelina äntligen så både jag och min mamma som också va uppe och hjälpte mig somnade som stockar i sofforna och 06.00 vaknade Angelina och ville upp som om det vore en helt vanlig dag...
Men angelina har fortfarande feber och sover för det mesta hela tiden idag. Hon har varit gnällig hela dagen men jag kan förstå henne om man har ont och är konstant varm :(
Men själv är jag pigg som en mört och känner mig inte alls trött medans min mamma nästan är död idag haha :)
Hoppas det blir bättre tills ikväll för då ska Angelina få hälsa på sin kära pappa, faster, farbror, Simon, gammelfarmor och sin farfar <3
 
 

Angelinas höga IQ, haha ❤

2013-03-07 13:44:14 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu har jag fått höra detta 3 gånger! :D
Förra gången vi var på BVC och jag berättade för barnmorskan att Angelina lärt sig rulla runt sa hon:
"Oj det var väldigt tidigt!"
 
Sen idag när vi var på BVC så blev hon rädd för barnmorskan och jag berättade att Angelina har börjat att bli rädd för nya människor och då sa hon:
"Oj det var väldigt tidigt så brukar dom bli i lite äldre ålder"
 
Sen berättade jag idag(det gjorde hon förra gången vi var på BVC också) att Abgelina sover som en sten hela natten från sju på kvällen till sju på morgonen och då sa hon igen:
"Oj det är väldigt tidigt och duktigt!"
 
Så det jag vill komma fram till är att min lilla Angelina är en väldigt smart och duktig bebis hihi hon har IQ som superman! Haha❤
 

Angelina HATAR majs!

2013-03-07 13:28:41 Videor
» Kommentarer(1) «


HAHAHAHAHAH❤


Vaccination 2 avklarad

2013-03-07 12:47:50 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu har vi varit på BVC och tagit vaccination omgång 2. Det gick sådär Angelina blev ledsen innan sprutorna så sprutorna blev ju rena skräcken men hon är som tur är vara ledsen i max en minut sen så har hon hittat något annat att koncentrera sig på :)
Sen efter det åt vi på restaurang, men Angelina va inte på toppen humör så vi fick slänga i oss maten, jag och min farmor haha :)


Ny blogg design!

2013-03-07 12:39:57 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu har jag beställt en ny blogg design! Superglad! Och den kommer bli helt underbar :)
Så om några dagar bygger vi om denna fula blogg till en jättefin + att jag ska bli bättre på att göra inlägg :)
Så nu är det bara att vänta...


Bvc

2013-03-07 08:21:21 Angelina
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Min älskade dotter sover som en stock och jag är så glad över att jag har en så snäll dotter! Somnar klockan sju och vaknar klockan sju, helt underbart!
Mamma och pappa brukar ta med henne ner om hon är vaken på morgonen när dom gör iordning sig till jobbet och då får jag en timma att sova lite själv. Det gjorde dom idag och det är faktiskt riktigt skönt + att man känner sig super pigg :)

Idag ska vi in till BVC och Angelina ska få sin andra omgång vaccination, två sprutor är det idag, en i varje lår :(
Ush, hon var jätteledsen igår och så ska hon få massa smärta idag också :( Hatar när hon skriker så tårarna sprutar... Hoppas det går bra idag!! ❤


Första smällen...

2013-03-06 20:05:32 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag gjorde Angelina illa sig för första gången:(
Hon trillade och slog ansiktet rakt platt i bordet och blev jätteledsen.. Trodde mitt hjärta skulle gå sönder och jag kände verkligen smärtan med henne. Ush jag hatar när hon gör illa sig :(
Men som tur är gick det bra och hon fick "bara" ett litet blåmärke på kinden :(
Min lilla bebis <3


Ute i vår vädret

2013-03-06 19:58:14 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag har Angelina varit ute och lekt i det skinande sol vädret men hon var bara ute en liten stund eftersom solen var så stark att hon inte såg något och blev då lite ledsen och tyckte inte alls att det var så roligt efter en stund :)
Men hon tyckte det var varmt och skönt i varje fall :)


Angelina älskar kameran

2013-03-02 11:12:13 Angelina
» Kommentarer(1) «


Angelina behöver inte oroa sig för att hon inte har några bilder på hur hon såg ut när hon var liten när hon blir äldre! haha. Jag tar minst 5 kort om dagen på henne och rensade min mobil så jag bara hade 1000 kort i den men nu är det 2000 kort igen och jag bara kan inte ta bort något kort :(
Här är lite bilder ifrån när hon flörtar med kameran hehe

Förlåt!

2013-03-02 10:53:10 Sandra
» Kommentarer(0) «


Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men det ska det bli ändringar på nu! Nu får jag skärpa till mig haha och lägga upp oftare :) !