Jämförelse mellan mig & Angelina

2013-01-31 16:37:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Är vi lika eller inte? :D
Hahaha vissa bilder är mer likt än andra men såhär såg jag ut när jag var liten!
Och på bilderna där jag har jämfört mig och Angelina så är Angelina till vänster och jag till höger! :)


Ute i det fina vädret

2013-01-31 16:18:20 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag var det så fint väder så Angelina fick hänga med ut :)
Tyvärr så somnade hon när jag höll henne haha så vi la henne i vagnen så hon fick sova ute och det gick jättebra!(:
Två dagar kvar till dopet!! Ååh längtar!
Imorgon blir det Borås med pappa, superkul! :*


Hälsar på i Borås

2013-01-30 13:48:58 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag kom min farmor och hämtade mig och Angelina så nu sitter vi här hos min farmor och väntar på mat haha :)
Så jäkla skönt att hon orkade hämta oss så man får komma iväg lite! Önskar att fler kunde göra så hatar att sitta hemma!:)


Skrattade!

2013-01-29 10:08:35 Angelina
» Kommentarer(2) «


Önskade man kunde lägga upp filmer här för igår skrattade Angelina på riktigt högt några gånger när det var som roligast och lite av det fick jag på film! Det var Angelinas pappas farmor som fick henne att skratta. Angelina tycker/har alltid tyckt att hon är rolig haha :)
Jag har inte försökt att få Angelina att skratta igen för hon tycker aldrig att jag är rolig haha men sen när hennes pappa vaknar så måste vi pröva om det bara var igår eller om hon lärt sig skratta nu ! :D


28 Januari

2013-01-28 16:44:21 Angelina
» Kommentarer(0) «


Hello everybody!
Idag tog mina föräldrar Angelina på morgonen innan dom skulle till jobbet så att jag fick fortsätta sova. Då var hon lagom trött tills jag hick upp och mina föräldrar åkte så vi somnade om i soffan och som till 12.00, Superskönt! Önskar att alla dagar kunde vara så här haha :)
Nu är vi påväg till pappa Henke i dem nya kläderna! Jeans, converse skor och en av dom nya tröjorna! Supersöt är hon :D!


4 månader

2013-01-27 20:40:02 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag är Angelina 4 månader!
Så sjukt fort det har gått och redan nu saknar jag lite när hon var precis nyfödd hehe... Men tiden som är nu är underbar tycker jag. Hon kan sitta upp med stöd, försöker prata hela tiden, äter på allt haha, leker och greppar tag i allting nu och hon följer rörelser och ljud med huvudet och ögonen kanon!
Hon ska strax börja med smak portioner(burkmat i olika smaker) istället för bara flaskmat. Det ska faktiskt bli roligt och se hur hon reagerar :)
Här är bilder från idag :D
Min lilla prinsessa är expert på grimaser!


Ullared + Borås

2013-01-27 20:30:42 Sandra
» Kommentarer(0) «


Här är lite bilder på vad jag köpte i Ullared igår och i Borås idag :)
Mina naglar tog 1,5 timmar att fixa så min mamma och o pappa hade med Angelina när dom skulle storhandla, Angelina hade varit på jättebra humör och suttit upp i vagnen och kollat runt på alla grejerna i affären och suttit och försökt prata och varit super go! Alltid lika kul att höra att hon varit på glatt humör när någon annan haft henne! :)
Imorgon blir vi själva hemma igen... Fy fan vad tråkigt det är!!! Men ska försöka fjäska lite så att kanske pappa Henke kommer och myser med oss :)


Lämnat Angelina...

2013-01-26 13:06:07 Dopet
» Kommentarer(0) «


Sov hon Henke inatt och igår kväll kom hans syster, hennes kille och hennes kompis och vi bastade och hade det as gott :)
Angelina somnade för natten runt åtta på kvällen så då kunde vi partaja lite :)

Nu är jag påväg till Ullared och har lämnat kvar Angelina hos sin pappa:(
Det känns tryggt endå och Angelina har ju sin faster där också :)
Saknar henne redan men man ska ju inte ta med barnen till stora folkmassor nu efter som det där RS viruset går och vill ju inte att hon ska få lunginflammation! Så det var nog klokt av mig att inte ta med henne :)


Dopet

2013-01-26 12:45:51 Dopet
» Kommentarer(0) «


Igår va jag, min mamma och Henke på möte med prästen. Det gick bra men det var en väldigt pinsam tystnad och ingen visste vad vi skulle prata om... Men det gick bättre än förväntat :)
Nu ska det bara inköpas grejer till dopet och sen är allt klart! Så skönt att det inte är överdrivet med planering och sånt. Att ordna dop var enklare än vad jag trodde :)
Nu längtar jag faktiskt :D!!


Frågor och svar

2013-01-24 09:04:50 Frågor & Svar
» Kommentarer(3) «


Nu tycker jag vi ska ha lite frågestund!
Fråga vad ni vill i en kommentar här så svarar jag i ett inlägg sedan ! :)
Inga frågor är dumma så sätt igång!! :D 

To do list!

2013-01-24 08:49:16 Sandra
» Kommentarer(0) «


Här är min "to do" lista denna vecka/helg :)!
Roligt, roligt, roligt !


Jävla nagelförlängning!

2013-01-23 08:15:34 Sandra
» Kommentarer(2) «


Gjorde ju nagelförlängning på nyårs afton och igår när jag skulle typ slå till Henke när han löjlade sig haha så flög en nagel av! Det gjorde så ont så jag trodde fan jag skulle börja gråta eller nått min nagel drogs ut ur fästet i fingret och det kändes som om hela fingret blödde och det sved så jag trodde jag skulle dö! Sen när jag kom hem va jag så jävla sur så jag klippte av alla till samma längd som den korta haha!
Hur får man bort dom???
Satt med fingrarna i aceton igår och det löstes upp men as sakta det blev bara kladdigt och acetonen åker ju in i fingret så det försvann :O Fick fylla på och när jag tog upp naglarna i luften torkade dom fast direkt igen!? :O
HUR FÅR MAN BORT DET??? :(
Det är hur fult som hellst när mina riktiga naglar har växt och den här fula skiten inte går bort!!:(


Godmorgon!

2013-01-23 07:44:45 Angelina
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Idag hittade Angelina sina tår haha :)
Så gulligt när hon sitter och tar på sina tår och kolla på dom som om dom var heeelt nya haha :)
Brukar skriva ner i hennes bok när hon gör olika saker och förra veckan när hon rullade runt glömde jag att skriva ner det.. Så sur på mig själv bara för att jag inte orkade gå upp o hämta boken och nu har jag glömt helt vad det var för dag:(
Nu sitter vi och kollar 'vakna med the voice' som vanligt :)


''Du är så stark Sandra?''

2013-01-19 00:50:20 Sandra
» Kommentarer(4) «


''Du är så stark Sandra!''
Vad betyder det egentligen?
Hur vet du att jag är stark?
Jag kanske bara skriver och beter mig som en stark person men är jag verkligen det...?
För två år sedan kunde jag prata med alla, hade fått snyggaste killen i stan, hade världens största självförtroende och brydde mig inte ett skit om andra!
Men nu vågar jag knappt prata med någon, vågar inte träffa någon, funderar varje dag på vad vissa tycker om mig och jag kan inte ens se en person i ögonen när jag pratar med dom längre... Patetiskt!
Trodde allt skulle bli bättre när jag fick Angelina men det blev det inte... Försöker fan hela tiden men det går inte att vara pratglad och trevlig.. Varför?
Tänker på vad folk tycker om Angelina och mig varje dag....
Att jag kan vara så glad och trevlig när jag skriver och se så deppig ut när jag träffar någon är sjukt! Jag är ju lyckligare än någonsin varför går det inte att visa???
Är så jävla trött på mig själv så jag kan spy... Hata!!!!!!
Stark? Som en mamma kanske men jag är fan inte stark nog att klättra upp ur detta mörka jävla hål!


Inför dopet

2013-01-18 21:59:51 Dopet
» Kommentarer(0) «


För er som har både min Facebook och instagram och läser detta så kan det nog bli fett tjatigt ibland.. Hoppas ni orkar stå ut haha skriv gärna till mig om det är något ni vill jag ska ändra eller så ! :)
Här är alla som har haft dopklänningen, ända bak till 1965 faktiskt. Riktigt häftigt! Angelinas mormor är döpt o samma samt hennes moster, morbror och min moster och kusin :) Resten är min mammas kusiner m.m :) såg klänningen för första gången idag och jävlar vad fin den var! Tror det är min mormor som själv sytt den till och med :D!
Längtar som fan till dopet och älskar att planera inför saker! Gjort inköpslistan, gästlista, ska göra lista och mycket mer!:)

Puss på er!!


Systemkameran

2013-01-17 08:57:46 Angelina
» Kommentarer(1) «


Många undrar vad jag köpte för kamera tillslut och jag har ju glömt att säga det. Det blev en Canon EOS 600D och jag är mer än nöjd över köpet ! Är såååå glad att jag fick min systemkamera för man kan göra så mycket mer och ta bättre bilder m.m, I love it ! :D


Älskar dig min prinsessa!! ❤

2013-01-17 08:02:30 Angelina
» Kommentarer(0) «



Hahaha

2013-01-16 15:00:24 Angelina
» Kommentarer(0) «


Satte min lilla skönhet i soffan och såhär satt hon när jag kollade tillbaka efter några sekunder hahahaha :D
Hon börjar bli riktigt stark i nacken nu och kan hålla uppe sitt huvud själv, så duktig ät hon! Men man måste fortfarande hålla henne annars blir det såhär haha :*


Mardrömmar...

2013-01-16 10:37:46 Angelina
» Kommentarer(1) «


Godmorgon!
Idag fick jag äntligen sova ut till 05.00! Så jävla skönt! Va så Jävla trött igår så jag trodde jag skulle börja gråta...
Det händer mig alltid konstiga saker när jag är hemma med Angelina själv. När hon somnade i soffan jämte mig idag och jag också precis hade somnat ''drömde'' jag att det gick runt en svart man här och min kropp sov men jag själv var vaken för jag försökte tvinga upp mina ögon för och kolla vad det var och jag rös i hela kroppen precis som man gör när man blir rädd på riktigt... Det har inget med huset att göra det vet jag i varje fall men sedan jag fick Angelina hamnar jag i något slags mellansovande min kropp sover men jag själv ser och tänker saker precis som det är på riktigt! Jag hamnar någonstans mellan vakenhet och sovande typ och det skrämmer mikoliks mycket varje gång :O Jag försöker alltid tvinga upp ögonen för att kunna se vad det är och det är den läskigaste känslan ever!! Jag pratar med Angelina och nyper mig själv precis som när jag är vaken! Jag tror att det har med att göra att jag själv inte tiktigt ''stensover'' för att jag innerst inne vet att jag har Angelina jämte mig och att händer det något minsta lilla ska jag ju kunna reagera direkt och så... men varför ser jag så konstiga grejer då? Har hänt mig innan då jag sett ett fett äckligt clown huvud på andra sidan fiskakvariumet när jag typ sov om ni fattar... Skiter typ på mig varje gång... :'(
 

Tappar hår!!!

2013-01-14 15:49:11 Sandra
» Kommentarer(0) «


När dom sa åt mig på bvc att ''du kan tappa lite hår'' så var dom nog ganska otydliga....
Jag vågar knappt duscha längre för att jag får halv håret i handen och jag kan inte borsta det längre för borsten drar med sig hur mycket som hellst... Det kan ju också bero på att jag inte klippt mig på 4a år och är livrädd för att klippa mig haha...:(
Men nu har jag beställt klipp tid, sen efter det ska jag färga håret och sedan äta vitamin tabletter har jag bestämt nu :)
Hoppas det blir bättre för älskar ju mitt långa hår :(.....


Instagram

2013-01-13 10:42:17 Instagram
» Kommentarer(0) «


Igår kväll blev jag följd utav:
@Instasfiinaste
@instassexiga
@girllshouts

Självklart blev jag glad och skrev ut på en bild att det var roligt att bli följd utav dom m.m och två av dom la direkt ut mitt namn på deras instagram sida och skrev att man skulle följa mig. Superkul!
Gick då ifrån 71 followers till 107 st på bara en kväll och det blir bara mer o mer hela tiden ! :0
Så om ni vill ha mer followers så gör såhär hahaha! :)
Aja jag tycker det är kul att så många vill följa mig i varje fall det trodde jag faktiskt inte.... :*


Bilder ur systemkameran

2013-01-13 10:24:40 Angelina
» Kommentarer(1) «


Här är lite bilder ifrån när jag fotat Angelina med systemkameran! Att det blir så stor skillnad från vanliga kort till kort från systemkamera är ju sjukt! :0
Är så jävla glad över att jag fick en systemkamera trotts allt ! :D


Besöker akutmottagningen

2013-01-09 12:04:28 Angelina
» Kommentarer(0) «


Angelina kräktes som en galning i morse igen så min farmor hämtade mamma och sedan mig o Angelina och körde in oss till sjukhuset.
Stackars min farmor säger jag bara! När jag, mamma och Angelina precis hoppat ur bilen backar en bil på min farmors bil i en jävla fart och gör en så stor buckla på bilen att det täckte hela bakdörren! Tur att jag o Angelina hann ut! :O Att vi alltid ska ha sån jävla otur!!
Aja, nu sitter vi i varje fall här på akuten i ett rum och Angelina får nu vätskeersättning (väldigt sockrad saft) i omgångar så att hon inte torkar ut och hon har fått sån sockerkick att hon ligger och är jättego, försöker skratta och ler till allt haha! :D


Nya släktmedlemmar!!

2013-01-09 09:01:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Jippi!!
Angelina ska få två nya kusiner till sommaren ! :D 
Min bror och min syster ska få barn och det kommer inte ens vara ett år mellan Angelina och dom två små bebisarna ! :D
Min systers bebis kommer Angelina nog ha ett mycket starkt band med jämfört med min brors barn, dom träffar vi inte alls ofta och har inte bra kontakt med...
Men det ska bli super roligt!! :D

Angelina fått magsjuka!

2013-01-08 16:52:41 Angelina
» Kommentarer(0) «


Lilla Angelina har fått magsjuka! :O
Henkes lillebror på 3 år spydde överallt i huset i förrgår när vi var och hälsade på så nu har henkes andra lillebror niko, Henke och Angelina fått magsjuka...
När jag la Angelina på skötbordet så kräktes hon så det sprutade ut ur näsa och mun och det höll på länge också, ush! Hon skrek jättemycket och blev livrädd! :(
Nu försöker jag få henne att vila lite, hon har inte blivit dålig i magen än som tur är!


8 Januari

2013-01-08 14:04:02 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu är allt tillbaka till det normala igen...
Mina föräldrar har börjat jobba igen nu efter lovet så nu är vi ensamma hemma igen jag och Angelina :)
Snart kommer Henke hit (han skulle varit här för en timma sedan haha) efter en lång väntan! Det ska bli roligt ! :)
Jag och Angelina gick upp klockan 04.00 idag också. Jag tror nog att jag måste vänja mig vid att hon vaknar klockan fyra... :( Men vi somnade runt 06.00 och sov till 11.00, as skönt!!! :)

Här är en bild ifrån idag, tuppkammen och grimas hahaha :D!


Saknar Er Bästa Vänner!

2013-01-06 10:28:00 Mina underbara vänner
» Kommentarer(2) «


Tänk att man kan tappa kontakten med personer man känt i ca 10 år..
Är det inte fett sjukt endå att en händelse kan få folk att se saker annourlunda och att man kan bara under ett sommarlov förlora allt man hade även när man inte hade alls många?
När jag tänker tillbaka på hur vi hade det i lågstadiet och alla underbara minnen där ifrån blir man nästan tårögd...
Som när vi gömde oss under ett bord hela rasten för att vi inte ville gå ut, När vi (låter konstigt med det gick haha) hoppade in och gömde oss för lärarna i ett tidningsställ, När vi skrev om våra kärleksproblem till varandra på våran ''häftiga'' skolmail, När en as jobbig och konstig tjej i våran klass ringde och ville leka med oss när vi var med varandra och att vi varje dag sa att vi skulle tyvärr åka iväg idag för vi inte ville vara med henne haha eller när jag fick belata 10 kr varje dag för att hänga med min gamla bästa vän hem och hjälpa henne och rida och leka! Sjukt!
Fan vad man saknar att vara liten!! Och speciellt att vara liten med er Michelle & Denise!
Barndoms minnerna kommer aldrig att försvinna för mig!
Älskar er för allt vi gjort och varit med om tillsammans brudar!
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Gå ner i vikt!

2013-01-05 11:11:48 Angelina
» Kommentarer(0) «


Hej hopp galopp!
Idag gick vi upp klockan 03.30 och Angelina var pigg och go som vanligt medans mamma bara vill somna om hahaha, Det väntar en lång dag och övernattning hos Henke :)

Har ju slutat med godis, dricka och andra sötsaker så att man kommer i form och trivs med sig själv, det är det viktigaste tycker jag! Väger inte alls mer än vad jag gjorde när jag gick i 9an nu men vill endå bli nyttig :)
Så igår var jag och handlade popcorn, nötter och Coca-cola light haha. Nyttigt och bra haha !:)
Nu ska vi snart åka till pappsen Henke!:)


Godmorgon!

2013-01-04 12:36:39 Angelina
» Kommentarer(0) «


Godmorgon allihopa!
Inatt har vi sovit här hos Henke och jag fick gå upp och göra mat åt Angelina klockan 04.00. Hon vaknar alltid och är hungrig då. Men efter att jag gav henne mat somnade både jag och Angelina om och sov ända till 09.00. Det var superskönt! :)
Igår var hon hur go som hellst och satt med mig och henke i flera timmar och kollade på tv och skrattade och hade det mysigt :) Bilden är ifrån igår :)
Nu sover hon middag hihi så jag ska gå och lägga mig och vila lite :)
Puss!


Hysterisk morgon!!

2013-01-03 15:16:22 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag vaknade jag utav en skrikig och missnöjd dotter... Hon hade 39 grader feber och grät oavbrutet från 04.00 till ca 07.00. Hon fick feber utav vaccinationen (alla barn får oftast feber efteråt) och hade nog väldigt ont i benen... Stackars lilla gumman!! :(
Men efter några alvedon är hon bättre och nu har febern gått ner! Åkte hem ifrån Henke runt 10.00 för att min pappas kusin skulle komma och hälsa på men nu är vi påväg till Henke igen för det är roligare där än att sitta hemma haha :)
Här är Angelina nu när hon precis badade !:D


Vaccination = Lyckad

2013-01-02 16:52:08 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu var vaccinationen över och första spruta kände hon inte ens av och andra sprutan skrek hon i 10 sekunder sen fick hon syn på något färgglatt och hade då glömt vad som precis hände haha :) Så det var tur att det gick bra!
Nu är vi hos Henke och hans syster är här med sin pojkvän o Angelina charmar upp sin faster något otroligt haha !
~ Bilden är ifrån nyår ~


Vaccination idag...

2013-01-02 13:59:59 Angelina
» Kommentarer(0) «


Nu är vi påväg till bvc för dem två första vaccination sprutorna... Ush, ser framför mig hur mycket hon kommer skrika men jag hoppas hon är ganska lugn bortsätt från sprutorna i varje fall :(
Men det ska bli roligt och se vad hon väger nu när mina armar domnar bort när jag håller henne för länge haha :)


Glädje!

2013-01-01 18:30:51 Angelina
» Kommentarer(1) «


Hur glad man blir när man äntligen efter mer än ett dygn får träffa sin lilla prinsessa igen går inte att beskriva!
Dock har jag tappat rösten så Angelina kände inte alls igen min röst och reagerade inte alls på samma sätt som hon brukar... Men som tur är känner hon igen mina knäppa grimaser och ler gott när hon ser mig hihi ! :)

Här är lite fler bilder ifrån igår! :*
En bild är på mina naglar ifrån igår när jag fixade dom på 'nail icon' i Borås. Dom blev superfina och jag är mer än nöjd även fast det tog en och en halv timma! Hoppas dom håller sig såhär tills dopet!:)


Nyååååår!

2013-01-01 01:08:50 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag är Angelinas mormor och morfar barnvakt medans jag festar med min sköna pojkvän och hans syster och massa annat folk ! :)