5 Månader!

2013-02-27 11:00:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag är Angelina 5 månader! Herregud vad tiden går fort det är helt sjukt! 
Om en månad ska hon få börja med att få riktig mat på mitten av dagen.
Det ska bli spännande men så gluppsk som hon är så kommer det nog inte bli några problem alls :)

Dagen idag!

2013-02-23 20:06:06 Sandra
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varit och hälsat på min kära farmor. Både mamma och pappa skulle iväg så jag och Angelina blev avsläppta i Borås :)
Och så mötte jag upp min gamla vän Florence och köpte en oanvänd jacka som hon sålde. Älskar den! Och det var jättetrevligt att träffa henne :)

Sen blev det en liten åktur till michelle vars pappa fyllde 45! Dem vuxna skulle nog partaja lite till så min mamma körde oss till pappa Henrik redan efter en timma :)
Här är en bild på jackan!
Puss & kram


Angelina har en konversation :)

2013-02-22 18:48:22 Videor
» Kommentarer(0) «



Teen Wolf

2013-02-21 15:48:00 Sandra
» Kommentarer(0) «


Hello everybody!!
Sitter här hemma och har verkligen inget att göra... Hatar att vara hemma!
Önskade att någon som har bil och har ledigt kunde typ hämta upp oss så vi både träffar andra och att vi hittar på någon men sånt orkar ju ingen....
I varje fall så har jag kollat klart första episoden utan "teen wolf"! Första avsnittet gick på mtv i måndags och blev helt kär i serien så jag gick in på internet och kollade alla 12 avsnitt, hihi. Det är en varulvs serie för tonåringar men fett läskig, romantisk och lite rolig men väldigt mycket blod och läskigt för att gå klockan 20.00 på tv tycker jag men det kanske bara jag som är så mesig haha!
Men ge den en chans allihopa för ni kommer fastna i den totalt jag loooovar! + att dom som spelar är aaaaas snygga!!!!! Kan säga till er vart ni hittar alla avsnitt m.m om ni är intresserade :)


Helgen + Mitt nya hår

2013-02-18 13:37:00 Sandra
» Kommentarer(0) «


Idag kom min syster efter att ha kännt sig bättre! Jätteroligt att hon kom tillstut och vi har haft det jättemysigt med melodifestivalen, massa godis, promenader och hennes super söta hund ! :)

Såhär blev mitt hår efter att jag fårgade det i lördags! Blev inte alls nöjd efter åt men nu dagen efter tycker jag det blev super fint ! :) 

jag


Badtunna!

2013-02-18 13:32:53 Sandra
» Kommentarer(0) «


Idag skulle min syster kommit men efter att ha mått dåligt vägade hon inte komma...
Så jag och Angelina hängde med mamma och pappa till våra kära grannar lite längre bort på vägen och jag fick bada badtunna med! Super skönt har inte badat sedan förra sommaren om man tänker efter :O
Efter det gick jag in om umgicks med Emilia. Vi nattade Angelina och hon somnade som en stock och sen satt vi och tjötade medans pappa och Emilias pappa som hade varit barnvakt när jag badade fick hoppa i med dem andra vuxna :)
Tack för en rolig kväll Emilia !

Göteborg med kusinen

2013-02-14 13:11:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag skulle egentligen jag och Angelina hänga med mina vänner Michelle och Emilia till en stor hästaffär i Jönköping, igen haha. Men efter att michelles familj mådde dåligt blev det inget :(

Så istället följde jag med mamma och pappa till Göterborg för att besöka en gammal lägenhet som en gammal släkting hade haft för att kolla hur den såg ut mm. Mina mostrar och min kusin var också där. Det var inge trevlig syn tyvärr :( Men att få träffa min kusin var superroligt och efteråt åt vi på Macdonald's och jättemånga pekade och log mot Angelina för att hon såg så rolig och söt ut haha :) Börjar vänja mig nu med att alla ska kolla in i vagnen och gulla med hennes tjocka kinder haha, Men det är alltid trevligt att folk tycker att ens bebis är söt :)

En gammal bild på min kusin och Angelina men bättre än inget <3


A6 Center

2013-02-13 19:01:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Idag följde jag och Angelina med min underbara vän Michelle till A6 Center i Jönköping! :) Fick shoppat en massa efterlängtade grejer och det var hur mysigt som hellst. Michelles mamma och mormor var också med och det var jättetrevligt. Ett tag satt dem vid ett fik och busade med angelina en stund så att jag och michelle fick springa runt lite själva också och agelina hade varit jätteglad. Angelina var jättesnäll hela dagen och satt i vagnen och tittade runt. Hon blev övertrött ett tag oh blev jätteledsen med efter att ha gått ett varv runt i byggnaden somnade hon och sov som en stock :)

här är bilder på vad jag köpte och en bild på michelle <3

 


Angelina älskar mat!

2013-02-09 16:00:00 Angelina
» Kommentarer(0) «


Angelina har nu börjat få smaka på smak portioner och hon älskar det :)
Hon har smakat på majs, blåbär, morot, banan, apelsin och päron puréer och jag kan säga med en gång att det inte kommer bli några alls problem med att mata den här lilla grisen :) 


Färga håret för 1000kr...?

2013-02-06 16:31:34 Sandra
» Kommentarer(0) «


Igår beställde jag tid till att få mitt hår färgat i ombré hos en frisör för 1000kr! :O
Ett jädra högt pris endå bara för att få håret färgat tycker jag.. Men eftersom jag har så långt hår och att jag ska ha håret i två färger så är väl det ett normalt pris kanske... Men jag tror att det kommer bli bra och fett snyggt och jag är faktiskt glad över att jag inte tog beslutet att försöka färga det hemma eftersom det är såpass krångligt! :)
Såhär kommer det se ut !


Fiskar?

2013-02-05 13:02:24 Instagram
» Kommentarer(0) «


Angelina älskar att titta på fiskarna och hon skulle nog kunna sitta på dom i flera timmar haha :)


Instagram!

2013-02-05 07:54:50 Instagram
» Kommentarer(0) «


Ni som har instagram och läser min blogg får jättegärna följa mig på instagram! Inte för att få fler followers eller så utan för att jag lägger upp massa fler bilder på mig, Angelina och Henrik ! :)
Jag ska försöka lägga upp samma bilder här på bloggen men glömmer det ibland...


Angelina skrattar

2013-02-04 08:52:40 Videor
» Kommentarer(0) «


Angelina skrattar för första gången på sin dop dag ! :)


Bilder ifrån dopet

2013-02-02 19:50:00 Dopet
» Kommentarer(2) «


Familjefoto <3

Vet inte vad jag gör men älskar mitt hår på denna bilden :D
 
Kärlek <3
 
 Familjefoto <3
 
Här döps Angelina
 
Såhär såg min dukning ut, Mer än nöjd

Dop presenterna :D

Jag när jag öppnar presenter haha :)
 
 
Angelinas faster och hennes pojkvän! Finaste paret ever!
 
Henkes kompis och Henke med Angelina <3
 
Dem fina dop presenterna!
 
Pappa Henke och Angelina fikar <3
 
I kyrkan :)
 
Pussepuss!

frågor och svar

2013-02-02 09:06:00 Frågor & Svar
» Kommentarer(0) «


Elle 17:
Hej fin blogg! 
Hade du planerat att bli gravid? 
Hur går det i skolan för sig när du är hemma? Får du gå om några år sen eller?
- Hej! Tack så mycket! Nej det hade jag inte jag tror inte det finns någon 15 åring som planerar ett barn mitt uppe i tonåren... haha men jag är mer än lycklig över att det blev som det blev :)
Jag hoppade av skolan på sommarlovet så hann aldrig börja på gymnasiet så jag kommer börja detta året istället. Då behöver jag inte gå om utan jag kommer gå en klass under mina vänner :(
 
 Anonym:
Hur fick du reda på att du var gravid och hur märkte du det!?
- Allt började med att jag såg att min mage blev bullig. Jag satte mig direkt vid våran gamla datorn och sökte på "gravid i månad tre" på google. Då fick jag upp bilder på jättemagar och tänkte då att det är ju långt kvar så jag behöver inte alls oroa mig över att jag ska missa sista abort dagen eller så haha. Men när min mamma tvingade in mig till sjukhuset var det lååångt försent!
 
Klara:
Hej! Du verkar vara en jätte bra mamma men det som jag mest är nyfiken på är hur gamla du var när du blev med barn? & var det inte ett jobbigt beslut? & vad sa din pojkvän & familj? Ha en fortsatt bra kväll! Kram! :) <3
- Hej på dig, Tack så mycket! Jag var 15 år och fick angelina fyra månader efter jag fyllt 16 så jag var väldigt ung!
Jag fick aldrig välja om jag ville ha barn eller inte eftersom det inte gick att göra abort, Så det var inget jobbigt beslut utan det var bara att vänja sig vid situationen :) 
Min pojkvän var inte alls så posetiv men det ändrade sig fort när han fick se sin dotter för första gången. Mina föräldrar och hans föräldrar tog det ganska bra och dom erbjöd sig sin hjälpa och så. Så Det var bra och en lättnad! Detsamma! 
 
Anonym:
Har du någon gång ångrat att du behöll Angelina eller har det alltid varit självklart att du skulle behålla barnet när du blev gravid? 
Du är grym! :)
- Jag fick aldrig välja om jag ville ha barn eller inte eftersom det inte gick att göra abort, Så det har alltid varit självklart att behålla henne. Och jag är superglad över att det blev som det blev!! :)
Tack så mycket du! :)
 
Anonym:
Är du inte du tillsammans med Angelinas pappa?
- Som jag sagt tidigare så är jag tillsammans med Angelinas pappa! Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva så att alla läsare ska förstå att ''Henke'' och ''Angelinas pappa'' är samma person och vi har hållt ihop sean 2010 :)

Dop idaaaaaag!!

2013-02-02 07:20:11 Angelina
» Kommentarer(0) «


Igår var vi i Borås med Henke, hans syster och hans farmor och sen gick jag runt och handlade det sista till dopet med min mamma :)
Det var så trevligt så och Angelina satt i vagnen och kollade runt, lekte med sin leksak och var jättesnäll ! :)
Idag ska vi iväg nu på morgonen och fixa det sista till dopet! Det ska bli roligt! Fixa dekorationen på tårtorna, fixa ballongerna, duka och mycket mer :)
Bilder ifrån dopet kommer upp i eftermiddag!!! :D